Vitaliteitsworkshop met Olga Commandeur

In de Voorster Sportweek, op woensdag 20 april, komt Olga Commandeur naar Twello voor een interactieve workshop over verschillende aspecten die bijdragen aan gezond en vitaal ouder worden. Denk bijvoorbeeld aan bewegen, voeding en motivatie. In 1,5 uur laat Olga je inzien wat goed voor je is en hoe je dat kan toepassen in de praktijk. De workshop start om 19.30 uur in de gymzaal aan de Zuiderlaan en is voor iedereen gratis toegankelijk.

“Dat bewegen het beste medicijn is voor je gezondheid, dat weet je ergens wel. Maar nu nog in beweging kómen. Je leefstijl hieraan aanpassen, gedrag te veranderen en het volhouden, dat is lastig”, vertelt Guus Kroes, buurtsportcoach van Mens en Welzijn Voorst. Olga Commandeur, al jarenlang een bekend gezicht op de Nederlandse televisie, is volgens Kroes de aangewezen persoon om dit uit te leggen

In de workshop van vitaliteitcoach Olga Commandeur laat ze de deelnemers letterlijk en figuurlijk ervaren wat een goede beweeghouding is en wat dat met je doet. Op een speelse, humoristische wijze leer je veel over jezelf en het belang van bewegen. Ook ga je inzien dat bewegen in alledaagse en huishoudelijke activiteiten zit en dat het leuk, haalbaar, uitdagend en prikkelend is. “Huis-, tuin- en keukenfitness” noemt ze het ook wel. Je hoeft niet persé naar de sportschool om gezond bezig te zijn. Ook bewegen in combinatie met voeding tipt ze even aan.

Natuurlijk wordt er ook nog even heerlijk bewogen op muziek zodat jij ervaart dat jijzelf een grote bijdrage kunt leveren aan je eigen kwaliteit van leven en gezondheid. Zorg dus voor sportieve schoenen en makkelijk zittende kleding. Olga belooft: “Met een glimlach en een goed gevoel ga je daarna weer verder. Want bewegen is vooral ook leuk, helemaal als je het samen met anderen doet!”

De vitaliteitsworkshop ‘Gemeente Voorst in beweging’ wordt georganiseerd door Mens en Welzijn Voorst. De start is om 19.30 uur in de gymzaal bij SV Twello aan de Zuiderlaan. Deelname is gratis en aanmelden is niet noodzakelijk. Onder alle deelnemers wordt na afloop nog een boek van Olga Commandeur verloot. Voor vragen en meer informatie kunt u contact opnemen met Guus Kroes via 06-40103611 of mail g.kroes@mensenwelzijn.nl