Cultuur op de kaart!

Het nieuwe culturele seizoen is weer geopend!! 

Maar wat is er allemaal te doen in onze gemeente? Met de promotiecampagne ‘Cultuur op de kaart in Voorst’ gaan we zorgen dat vraag en aanbod bij elkaar komen, zodat jij weet wat er allemaal te doen is!

Of het nu gaat om koren, muziek- en toneelverenigingen van amateurkunst of kunstprofessionals, het vinden van een leuke naaigroep, creatieve activiteit of cursus. Of die leuke carnavalsvereniging, festival, concert of een gezellig cultureel evenement in je dorp. Via Cultuur op de Kaart zetten we culturele organisaties in de picture!  

Wat past er bij mij?

Nu je een overzicht hebt van alle aanbieders, komen er misschien vragen bij je op. Bijvoorbeeld welk koor, muziek- of toneelvereniging of creatieve activiteit of cursus past er bij jou?

Neem contact op met cultuurcoach Kim Arntzen van Mens en Welzijn Voorst, zij denkt graag met je mee en helpt jou verder.

Kijk voor het overzicht van culturele aanbieders!

Zangkoor De Dissonanten

De Dissonanten startte in 2022 met een kleine groep enthousiaste zangers. Inmiddels bestaat het koor uit 25 enthousiaste leden. Velen hebben er al heel wat zanguren op zitten. Het koor bestaat uit 4 stemgroepen. De dirigent is Andor Boddeke en maakt alle arrangementen zelf zodat er een unieke klank ontstaat. Interesse om mee te zingen? Kijk op hun website!

Bekijk de website

Kunstenaar Anneke Winterman

Anneke Winterman is werkzaam als beeldend kunstenaar en bedenkt en geeft kunstnatuurlessen aan kinderen. Ook bedenkt en geeft Anneke workshops voor volwassenen. Haar grootste inspiratiebron is de natuur.

Meer weten? Kijk op haar website!

Bekijk de website