Cultuur op de kaart!

Het nieuwe culturele seizoen is weer geopend!! 

Nu is het belangrijk dat vraag en aanbod bij elkaar komen. Dat er nieuwe leden worden gevonden en het potentiële publiek, deelnemers en klanten betrokken worden bij al het culturele aanbod. Daarom is het hoog tijd voor de promotiecampagne ‘Cultuur op de kaart in Voorst’!

Of het nu gaat om vindbaarheid van amateurs of professionals, het promoten van je naaigroep, creatieve activiteit of cursus. Of denk aan het promoten van de optochtcommissie van je carnavalsvereniging, van je festival, concert of een gezellig cultureel evenement in je dorp, zet jezelf, je vereniging of je activiteit nu in de picture!

Doe jij mee? 

Vanuit Mens en Welzijn Voorst organiseren we daarom drie gratis opnameavonden, waarop jij met je vereniging, collectief of als culturele éénpitter een professionele video op kunt nemen. 

Deze video zullen we delen op onze (social media) kanalen en met jullie, zodat je hier ook zelf mee naar buiten kunt treden. We vergroten graag de vindbaarheid van alle culturele aanbieders per dorp door deze campagne te koppelen aan de sociale kaart van Kijk in de Kernen, zodat straks iedere aanbieder te vinden is, met de juiste info.

Opname momenten 

Op de volgende drie data hebben we een opnamemiddag/avond bij Mens en Welzijn Voorst in Twello. Geef je op en doe mee!

woensdag 27 september - 15.00 tot 17.00 uur
woensdag 4 oktober - 19.00 tot 21.00 uur
maandag 9 oktober - 19.00 tot 21.00 uur

Wat gaan we doen?
Deze middag/avond kun je met jouw cultuurorganisatie een professionele video op laten nemen. Neem minimaal 2 mensen mee en iets wat jouw organisatie of vereniging kenmerkt, zoals kleding, instrumenten, kwasten of andere accessoires. De opnames duren maximaal een half uur per organisatie.

Geef een kort optreden/demonstratie én zet jouw vereniging in de picture!

Meld je aan voor een opname!