Informatieavond ‘vergeetachtigheid of dementie?’ 

Dinsdagavond 30 mei 2023 organiseert Wegwijs Dementie Voorst een informatieavond over het onderwerp: “Vergeetachtigheid of dementie?”. Niet iedere vergeetachtigheid is dementie, soms hoort het gewoon bij het ouder worden, of is er iets anders aan de hand. Hoe herken je de eerste signalen van dementie, en welke vormen zijn er? En wanneer moet je je zorgen maken bij vergeetachtigheid?

De presentatie wordt gegeven door Tonny Aalbers. Tonny is al jarenlang verbonden aan Alzheimer Nederland, afdeling Oost-Veluwe. Op deze avond zijn eveneens professionals aanwezig die in de praktijk werken met mensen met dementie. Er is ruime gelegenheid in gesprek te gaan en uw vragen te stellen.

De avond vindt plaats bij De Benring in Voorst (Tuinstraat 51, 7383 XC Voorst). Inloop vanaf 19.15 uur, het programma start om 19.30 uur. Toegang is gratis. Het is fijn als u laat weten dat u komt. Dat kan door een mail te sturen naar a.reimert@mensenwelzijn.nl of door even te  bellen of appen met Annet Reimert 06 – 49 01 99 68.

Wegwijs dementie Voorst is een samenwerking tussen thuiszorgorganisaties, Mens en Welzijn Voorst, Alzheimer Nederland (afdeling Oost-Veluwe) en de gemeente Voorst.