Zaterdag 24 september: Dag van de Ontmoeting op Klein Twello

Wie woont er nog meer bij mij in de buurt? Wat is er allemaal te doen in Klein Twello? Kan ik iemand vinden om samen iets leuks mee te doen? Ik heb een idee, kan iemand me daar bij helpen?
Wie zijn de mensen achter ABC de Cirkel en wat is hun verhaal? Is er iets leuks te vinden op de kleedjesmarkt?

Deze en nog veel meer vragen kunnen beantwoord worden op zaterdag 24 september op de Dag van de Ontmoeting. Deze dag wordt georganiseerd door Mens en Welzijn Voorst en ABC de Cirkel, in samenwerking met de buurt en vrijwilligers.

Tussen 13.30 en 16.00 uur bent u van harte welkom bij Klein Twello aan de Maarten Tromplaan 2 in Twello. Vrijwilligers, buurtbewoners en medewerkers van Mens en Welzijn Voorst en ABC de Cirkel zijn aanwezig om te laten zien wat er allemaal te doen is, om te inspireren, om vragen te beantwoorden en om mensen met elkaar te verbinden.

Er zijn leuke activiteiten waar iedereen aan mee kan doen: creatieve activiteiten, verschillende spellen voor jong en oud, bewegen op de stoel en samen aquarellen. Tussen 13.30 en 14.30 treedt het spiksplinter nieuwe koor ‘de Dissonanten’ op met prachtige nummers van Abba tot en met Stevie Wonder. Er wordt een mooie loterij georganiseerd waar iedereen gratis aan mee mag doen met prachtige prijzen van ondernemers uit de buurt. Ook is er een verhalenmarkt waar mensen door middel van een product of het geven van een workshop iets over henzelf vertellen. Op het plein is er een kleedjesmarkt én staat een mooi springkussen voor de kinderen klaar! (Deelname aan de kleedjesmarkt kost 2,-).

Iedereen is van harte welkom en samen maken we er een fantastische middag van!

Heeft u vragen over deze dag? Bel dan met Rob Vroklage, Buurtmaker van Mens en Welzijn Voorst: 06-36500179 of Anne-Wil Wiggers, Coördinator locatie Klein Twello-ABC de Cirkel: 06-19880823