Wij maken ontmoeting!

In Klein Twello en Trefpunt Duistervoorde is er dagelijks van alles te beleven. Van handwerken tot gymnastiek en sjoelen, er is voor elk wat wils! Bent u benieuwd wat u kunt doen? Bel voor een kennismakingsgesprek of loop gerust eens binnen: Maarten Tromplaan 2 (Klein Twello) en Sint Maartenserf 85 (Trefpunt Duistervoorde).
Of heeft u ideeën voor een nieuwe activiteit? Wij gaan graag in gesprek! Zo zijn er de afgelopen tijd een aantal biljartgroepjes gestart en wordt er iedere vrijdagochtend iets moois gemaakt bij de creatieve club. Binnenkort breiden we uit met schaken en bingo. En wanneer er meer mensen zijn die een schilderclubje zoeken, kunnen we ook deze wens vervullen. Iets voor u?
De Ontmoetingslijn haalt u op!
Kunt u niet zelfstandig naar een ontmoetingslocatie komen? Dan kan de Ontmoetingslijn u ophalen en thuis brengen! Dankzij vele vrijwillige chauffeurs en gastheren/-vrouwen, is zo’n rit gezellig en betaalbaar. Voor € 1,- per rit (enkele reis) kunt u meerijden naar de activiteiten in Klein Twello en Trefpunt Duistervoorde, vanaf alle dorpen van de gemeente Voorst. In de toekomst zal de bus ook rijden naar andere ontmoetingslocaties in andere dorpen van de gemeente.
Digitale ontmoeting
Anderen ontmoeten vanuit huis kan ook: via de Compaan. De Compaan is een tablet speciaal voor senioren. Door de Compaan is er meer contact met familie en vrienden mogelijk. De tablet heeft grote knoppen en is eenvoudig en veilig in gebruik. Een gebruiker uit Twello vertelt: “Ik wil niet meer zonder Compaan. Ik gebruik hem elke dag, vooral voor beeldbellen. En ik doe spelletjes, alleen of samen met iemand op afstand. Ik krijg ook vaak foto’s van mijn familieleden. Daar geniet ik echt van!” Vrijdag 19 november vanaf 13.00 uur staat Rob Vroklage van Mens en Welzijn Voorst op de markt in Twello met de Compaan. Kom gerust een kijkje nemen!
Wilt u de Compaan twee maanden gratis op proef proberen, meer weten over Mens en Welzijn Voorst of kennismaken? Bel 0571-279090 of mail naar info@mensenwelzijn.nl. Voor vragen over of het reserveren van de Ontmoetingslijn kunt u bellen naar de Ontmoetingslijn: 06-18117575.