We komen naar Terwolde!

Op vrijdagmiddag 17 november komen medewerkers van de lokale welzijnsorganisatie naar de d’ Olde Schole (Vaassenseweg 3A) in Terwolde. Van 14.00 tot 15.00 uur kan iedereen hier terecht met vragen voor de welzijnswerkers. Op deze wijze hoopt Mens en Welzijn op een laagdrempelige manier met inwoners van Terwolde en omstreken in contact te komen.

Wat is Mens en Welzijn precies?

Mens en Welzijn Voorst is dé brede welzijnsorganisatie van de gemeente Voorst. Een welzijnsorganisatie die er is voor alle kleine en grote vragen of ideeën in de dorpen en buurten van de gemeente Voorst en gericht is op het samenleven en verbinden. Mens en Welzijn heeft een breed aanbod aan hulp en ondersteuning. Denk bijvoorbeeld aan mantelzorgondersteuning, een cursus valpreventie of praktische ondersteuning zoals computerhulp of hulp bij belastingzaken. Dergelijke ondersteuning is in de meeste gevallen gratis voor inwoners.

De medewerkers van Mens en Welzijn Voorst vertellen graag meer over het uitgebreide aanbod, maar men luistert ook graag naar uw persoonlijke wensen en verhalen. Kom daarom op 17 november naar d’ Olde Schole zodat nader onderzocht kan worden wat we voor elkaar kunnen betekenen.