Vrijwilligers gezocht voor controleren coronatoegangsbewijs

De Vrijwilligerscentrale Voorst zoekt vrijwilligers om (maatschappelijke) organisaties in de gemeente Voorst te helpen bij het uitvoeren van de coronamaatregelen, zolang deze van kracht zijn. Clubs, verenigingen, buurthuizen en andere organisaties zijn verplicht om bezoekers te controleren op een geldig coronatoegangsbewijs. Om de planning hiervoor rond te krijgen zijn extra vrijwilligers, die als gastheer of gastvrouw QR-codes van bezoekers willen scannen, meer dan welkom!
Wie zoeken we?
De Vrijwilligerscentrale Voorst zoekt vrijwilligers met een vriendelijke uitstraling, die stevig in hun schoenen staan. Je kunt zelf aangeven op welke dagen en tijden je ingedeeld wilt worden. Ook bepalen we samen met jou op welke locatie(s) je ingezet wordt.
Waardering voor jouw inzet
De vereniging, club of het buurthuis waarderen jouw inzet, want dankzij jouw hulp kunnen zij hun organisatie draaiende houden. Voor jou is het leuk om kennis te maken met de organisatie en je leert nieuwe mensen kennen.
Meer informatie en aanmelden
Wil je meer informatie of wil je jezelf aanmelden als vrijwilliger? Neem gerust contact op met de Vrijwilligerscentrale Voorst, Kim Arntzen: vrijwilligerscentrale@mensenwelzijn.nl of 06-19 00 03 51.