Vallen en weer opstaan met ‘Zeker Bewegen’

“Degene die valt en weer opstaat, is zoveel sterker dan degene die nooit gevallen is”

Rolf Tijssen

Rolf Tijssen (vitaliteits- en weerbaarheidscoach) en Guus Kroes (buurtsportcoach Mens en Welzijn Voorst) hebben weer plannen gemaakt voor een nieuw traject ‘Zeker Bewegen’. Binnen deze cursus wordt er samen gewerkt aan vitaliteit, valpreventie en het vergroten van vertrouwen. Op vrijdag 7 april wordt er een speciale informatiebijeenkomst georganiseerd voor iedereen die geïnteresseerd is. Deze bijeenkomst is vrij toegankelijk en vindt plaats bij Mens en Welzijn Voorst (Jachtlustplein 11 in Twello) van 10.00 tot 11.00 uur.

In de afgelopen jaren hebben Tijssen en Kroes gezien hoe waardevol deze cursus is. “Deelnemers beoordelen het heel positief. Ze ervaarde een verbeterde balans en het zelfvertrouwen nam flink toe”, vertelt Kroes. Tijssen sluit aan: “De training is voor iedereen die eens gevallen is en voor degene die het vallen zo lang mogelijk wil voorkomen. We bouwen de training rustig op, naar ieders eigen kunnen zodat niemand wordt overvraagd. Ikzelf word ook ouder en weet inmiddels ook hoe het is om te vallen. Maar één ding is zeker, ik ben altijd weer opgestaan! Zeker Bewegen heeft me daarbij geholpen.”

Mensen die meer willen weten over de cursus zijn van harte welkom op vrijdag 7 april (10.00 uur) bij Mens en Welzijn Voorst. Vanaf donderdag 13 april start er een nieuwe cursus. Voor vragen en aanmelden kan men contact opnemen met Guus Kroes via telefoonnummer: 06-40 10 36 11 of per mail: g.kroes@mensenwelzijn.nl