Unieke wandeling vanuit Trefpunt Duistervoorde in Voorster Sportweek

Een eenmalige activiteit, in het kader van de Voorster Sportweek, voor iedereen die een uur kan wandelen. Zo omschrijft Jan Hurenkamp de unieke wandeling die plaatsvindt op dinsdag 18 april. Om 14.00 uur start hij met iedereen die mee wil vanaf Trefpunt Duistervoorde in Twello.

Hurenkamp, 84 jaar en zelf deelnemer aan twee vaste wandelactiviteiten per week, neemt voor één keer de leiding. Dat de wandeling langs Huis Duistervoorde gaat en een kijkje biedt op het verrassende industrieterrein, staat wel vast. “Verder kijken we naar de mensen die meegaan. Omdat iedereen welkom is, bepalen we ter plekke wat mogelijk is. Ik houd zeker ook rekening met de minder geoefende wandelaar”, aldus Jan Hurenkamp.

Sportweek-activiteiten

Naast de eenmalige wandeling is er ook een vaste, wekelijkse activiteit die in de Voorster Sportweek extra aandacht krijgt: Stoelgym voor senioren. Zonder aanmelding én zonder kosten kunt u een keer proberen of dit iets voor u is, op maandag 17 april van 14.15 – 15.00 uur. Ook de Stoelgym vindt plaats in Trefpunt Duistervoorde.

Op tijd vertrekken

De eenmalige wandeling van dinsdag 18 april start precies om 14.00 uur vanaf Trefpunt Duistervoorde aan de St. Maartenserf 85 in Twello. U hoeft zich hiervoor niet aan te melden en deelname is gratis. Na de wandeling van een uur, die ook weer eindigt bij het Trefpunt, kunnen wandelaars uitrusten en nagenieten met een kopje thee of koffie voor €0,50 per kop. Dan treft u misschien nog deelnemers aan andere activiteiten, want in het Trefpunt is elke dag gevuld met activiteit. Wilt u weten wat er precies te doen is bij Trefpunt Duistervoorde? Kijk dan op www.trefpuntduistervoorde.nl of loop even binnen en neem een activiteitenkalender mee.