Speciale Kerstbingo op Klein Twello

“Nummer… 4, BINGO!” Elke derde woensdag van de maand schalt de stem van Harmen Oldenmenger door de zaal van ontmoetingsplek Klein Twello aan de Maarten Tromplaan. De bezoekers luisteren geconcentreerd, hopend op een volle kaart. De gezelligheid staat voorop bij deze maandelijkse activiteit, maar een mooie prijs winnen is ook niet verkeerd. “Vrijwilligers Harmen en Marijke zorgen elke keer weer voor mooie prijzen. Er is van alles te winnen, van lekkernijen, iets leuks voor in huis tot toiletartikelen en nog veel meer”, vertelt een bezoeker.

Een deel van de prijzen worden medegefinancierd door lokale ondernemers, zoals Ria’s Bloemenboetiek uit Voorst. Harmen gaat hiervoor heel de omgeving rond. De ondernemers in het dorp Twello kennen hem ondertussen waarschijnlijk wel. Volgens Harmen wordt er gul gegeven en hij wil dan ook niets liever dan zijn grote dank uitspreken aan deze ondernemers. “Het is vooral dankzij hun bijdrage dat er zoveel mensen plezier aan deze bingo beleven.”

Kersteditie op 21 december

Woensdag 21 december is er een speciale editie. “Deze staat helemaal in het teken van de kerst. Er zijn extra mooie prijzen aangeschaft en iedereen gaat naar huis met een leuke kerstattentie: of je nu wel of geen volle bingokaart hebt”, garandeert Harmen.

Wil je meedoen aan de gezellige kerstbingo? Geef je dan op vóór 20 december bij Suzanne Hogenbosch, buurtmaker bij Mens en Welzijn Voorst. Haar telefoonnummer is: 06-40256367 en haar emailadres: s.hogenbosch@mensenwelzijn.nl. Of kom eens binnenlopen bij ontmoetingsplek Klein Twello aan de Maarten Tromplaan 2 in Twello. Iedereen is welkom op 21 december, de zaal is open om 13.00 uur, de bingo start om 13.30 uur en het einde is uiterlijk rond 16.30 uur. Kosten bedragen maximaal € 7,50 als er wordt meegedaan aan alle rondes.

Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen met Suzanne Hogenbosch via eerdergenoemde contactgegevens.