Samen gezellig eten bij Mens en Welzijn Voorst

Laagdrempelig diner met mogelijk haal- en brengservice

 
Speciaal voor iedereen die gezellig vindt om samen met anderen een warme maaltijd te eten, organiseert Mens en Welzijn Voorst in samenwerking met ‘Bij ons aan de keukentafel’ binnenkort een heerlijk driegangendiner. Met een groep van zo’n 20 personen kunt u samen genieten van een verse en gezonde maaltijd in een ongedwongen setting.
 
Het initiatief is ontstaan in het kader van de ‘Week tegen Eenzaamheid’, maar krijgt mogelijk een vervolg als het een succes wordt. “We hopen het maandelijks te kunnen organiseren” laat Rob Vroklage weten. Rob is werkzaam als ‘Buurtmaker’ bij Mens en Welzijn Voorst en organiseert allerlei ontmoetingsactiviteiten. Een diner lijkt hem een mooi middel om nieuwe ontmoetingen tussen mensen te realiseren.
 
De eerste gezellige avond vindt plaats op donderdag 14 oktober in ‘Klein Twello’ (Maarten Tromplaan 2). De organisatie vraagt om een eigen bijdrage van € 3,-. Als extra service biedt de organisatie u aan om gratis opgehaald en naar huis gebracht te worden met de Ontmoetingslijn, die rijdt binnen alle dorpen van de gemeente Voorst. Het diner start om 16.30 uur en zal rond 19.00 uur afgelopen zijn.
 
Schuift u graag aan op 14 oktober? Neem dan contact op met Rob Vroklage via r.vroklage@mensenwelzijn.nl of bel: 06 36 500 179
 
Alle informatie nog even op een rijtje:

  • Locatie: Klein Twello, Maarten Tromplaan 2, Twello
  • Datum: donderdag 14 oktober
  • Tijd: 16.30 – 19.00 uur
  • Vrijwillige bijdrage: 3 euro
  • Aanmelden of vragen: r.vroklage@mensenwelzijn.nl
  • of bel: 06 36 500 179