Ontwerpers gezocht voor Vind’et ontwerpwedstrijd

Ben jij een designer in de dop? Doe dan mee met de Vind’et ontwerpwedstrijd voor jong en oud en maak een nieuw kledingstuk van tweedehands kleding. Dat mag op allerlei manieren. Voeg kledingstukken samen tot een nieuw ontwerp, maak een nieuw patroon of scheur juist op gevoel repen stof uit. Gebruik tape en een lijmpistool. Of naai het stuk met naald en draad. Alles is goed, als je maar tweedehands kleding gebruikt en je het kledingstuk ook echt kunt dragen. Je mag één stuk maken, maar ook een hele outfit.  Van jong tot oud: iedereen mag deelnemen.

Hoe doe je mee?
Je maakt drie foto’s. De eerste maak je van de oude kleding die je gaat gebruiken. Dus vóórdat je met je ontwerp aan de slag gaat. De tweede en derde foto maak je als je nieuwe kledingstuk klaar is. Op deze foto’s draag jij of iemand anders het kledingstuk dat je hebt gemaakt. Maak duidelijke foto’s van de voor- en achterkant.

Mail of app je foto’s voor 28 mei naar Kim Arntzen via k.arntzen@mensenwelzijn.nl of 06-19000351. Vermeld daarbij je naam, adres, leeftijd, telefoonnummer en mailadres.

En dan?
Uit alle inzendingen selecteert de jury tien kledingstukken. De ontwerpers mogen hun nieuwe items op 3 juni op de catwalk van de Vind’et Markt tonen aan het publiek. Daarna maakt de jury de winnaar bekend van het leukste kledingstuk. Voor de winnaar is er een leuke prijs.