Meld iemand aan voor een inspiratiepakket!

Wij werken we aan een speciaal inspiratiepakket. Dit is een gratis pakket voor inwoners die wel een beetje positiviteit kunnen gebruiken in het begin van het nieuwe jaar. Er zijn pakketten beschikbaar voor de eerste 100 aanmeldingen.
 
Mens en Welzijn Voorst zet zich in voor de kwetsbaren in de samenleving. De hele coronasituatie maakt het voor deze mensen vaak niet makkelijker. Via een leuk pakket wil de welzijnsorganisatie kwetsbare inwoners inspireren. Met het pakket hopen ze een bijdrage te kunnen leveren aan een positieve start van het nieuwe jaar. Mensen die wel een beetje positiviteit verdienen mogen vanaf heden aangemeld worden via g.kroes@mensenwelzijn.nl
 
Wat zit er in het pakket?
Daar willen de organisatoren nog niet zoveel over kwijt. “Het zijn vaak de kleine dingen waar je blij en gelukkig van wordt. Een lief kaartje, een glimlach, een ontmoeting of gewoon iets lekkers. Dat soort kleine dingetjes proberen we te verwerken in het pakket”, vertelt Marleen Klunder van Mens en Welzijn Voorst. Haar collega Guus Kroes laat in ieder geval doorschemeren dat er ook aandacht wordt besteed aan gezondheid en beweging: “Dankzij en bijdrage vanuit het lokale sport- en beweegakkoord hebben we dit mogelijk kunnen maken”
 
Ken jij iemand die zo’n pakket verdient? Laat het ons weten via: g.kroes@mensenwelzijn.nl of bel/app: 06-40103611. Het is vervolgens de bedoeling dat u het pakket zelf bij de persoon afgeeft die het verdiend.