Mantelzorgdag 2021

De Ideale Mantelzorger. Je kunt ‘m zomaar plotseling zijn!

Heeft u een partner, een kind of een ouder die door een beperking of ziekte extra ondersteuning en zorg nodig heeft? Als u degene bent die dit voor uw naaste doet, dan bent u mantelzorger!
Mantelzorgers staan structureel meer dan acht uur per week klaar voor een naaste. Van deze onbetaalbare helden hebben we er zo’n vier miljoen in Nederland. Zeker in combinatie met werk, gezin en een eigen sociaal leven, kan mantelzorgen een flinke opgave zijn. Daarom is er de jaarlijkse Dag van de Mantelzorg. Een dag waarin ú centraal staat!
Voorster mantelzorgdag
Elk jaar organiseren Mens en Welzijn Voorst en Rotaryclub Voorst de mantelzorgdag. Omdat mantelzorgers ook goed voor zichzelf moeten zorgen, krijgen zij een dag vol ontspanning aangeboden. Te beginnen met een gezamenlijke lunch in Brede School De Fliert in Twello. Daarna gaat ieder zijn weg tijdens één van de workshops. De dag sluit feestelijk af, de precieze invulling blijft nog even een verrassing. Verwacht een ontspannen samenzijn met andere mantelzorgers, waarin je energie opdoet om er weer met een flinke dosis positiviteit tegenaan te kunnen.
Opgeven
De mantelzorgdag wordt op zaterdag 6 november van 10.45 uur tot 15.30 uur gehouden op Brede School De Fliert (Jachtlustplein 30, 7391 BW) in Twello.  Voor het organiseren van deze bijeenkomst zijn we  verplicht om een coronatoegangsbewijs van u te vragen. Opgeven kan bij Annet Reimert van Mens en Welzijn Voorst via 06-49019968 of a.reimert@mensenwelzijn.nl.