Laat je vrijdag inspireren op de Vrijwilligers-Actiefmarkt

De Vrijwilligers-Actiefmarkt, voorheen georganiseerd als ‘vrijwilligersmarkt’, is een gezellige markt in Twello waar alles draait om vrijwilligerswerk. Je maakt hier kennis met verschillende verenigingen en  organisaties uit de gemeente. Zij voorzien je aanstaande vrijdag graag van informatie en helpen je verder in je zoektocht naar passend vrijwilligerswerk. Daarnaast kunnen verenigingen en organisaties netwerken en samenwerkingen zoeken. Kom bijvoorbeeld eens praten met de lokale Rotary over wat zij voor jullie als vereniging kunnen doen. Of kom kennismaken met de Beursvloer Voorst en laat je informeren over wat de Beursvloer kan betekenen voor jullie vereniging of organisatie.

Van alles te beleven!

Maar wat bij deze editie nieuw is – daarom is het woordje ‘Actief’ toegevoegd – zijn de workshops van een half uurtje die je doorlopend kan volgen. Sandra leert je bijvoorbeeld hoe je een handmassage geeft. Voor vrijwilligers in de zorg kan dit een hele mooie aanvulling zijn, maar het is natuurlijk ook  gewoon lekker voor jezelf. Daarnaast worden tips met je gedeeld over social-media door Thumbs Up, die je direct kan inzetten voor je vereniging of organisatie. Yvonne is er om samen met jouw een sieraad te maken. Ook komt het Dissonantenkoor optreden. Wie weet vind je dat zo leuk dat je lid wilt worden van dit koor.

Na het bezoek aan de Vrijwilligers-Actiefmarkt ben je ongetwijfeld een positieve ervaring rijker. Met veel informatie, een goed gevulde maag en hoop nieuwe connecties keer je hopelijk weer huiswaarts. De Vrijwilligers-Actiefmarkt vindt plaats bij Mens en Welzijn Voorst aan het Jachtlustplein te Twello op vrijdag 6 oktober van 14.30 tot 18.00 uur.

Neem gerust contact op met Esther van Dijk (Projectleider VrijwilligersCentrale Voorst) als je vragen hebt of liever een persoonlijk gesprek over vrijwilligerswerk wilt: tel.nr.: 06-19415060 mail: e.vandijk@mensenwelzijn.nl