Kom ook naar het Voorster Fietsfeest!

Op woensdag 29 september organiseren de buurtsportcoaches van Voorst Actief het Voorster Fietsfeest. Jong & oud is van harte welkom op het Marktplein in Twello om deel te nemen aan de verschillende fietsactiviteiten. Het evenement staat in het teken van bewegen, fietsvaardigheid en veiligheid. Deelname is gratis, maar vanwege de coronamaatregelen moet je jezelf wel vooraf aanmelden. Ook moeten deelnemers hun eigen fiets meenemen om mee te doen.
 
Aanmelden via voorstactief.nl
Vooraf aanmelden voor het Voorster Fietsfeest is verplicht. Dat doe je via de website www.voorstactief.nl . Daar is ook meer informatie te vinden over het evenement. Let op: Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar, zowel voor de senioren als voor de jeugd. Vol = vol.
 
Activiteiten jeugd
Voor de jeugd staat er een uitdagende pumptrackbaan te wachten. Kun jij gave trucs op deze baan? Ook staat er een fietsveiligheidsparcours uitgezet en zijn er loopfietsjes voor de allerkleinsten.
 
Activiteiten senioren
 De Fietsersbond is ook aanwezig op het Marktplein in Twello tijdens het Voorster Fietsfeest. Zij geven advies. Welke houding is het best voor u om op de fiets te zitten? En hoe is het gesteld met de huidige status van uw fiets? Verder is Profile Hafkamp aanwezig om u voorlichting te geven over de E-bikes. De organisatie hoopt u te verwelkomen op woensdag 29 september.
 

Klik hier om je aan te melden