Kom jij onze organisaties versterken?

BEGELEIDER DAGACTIVITEITEN EN ONTMOETING – invalpoule
In Eerbeek en Voorst
Waar ga je werken?
Stichting Welzijn Brummen en Mens en Welzijn Voorst zijn brede welzijnsorganisaties. We zijn dé sociaal bindende factor binnen de lokale samenleving. Wij faciliteren dat iedereen betrokken kan zijn en mee kan doen. We bieden kansen en dagen mensen uit zelfstandig in het leven te staan.  De ontmoetingslocaties hebben hierin een centrale functie. In beide locaties worden meerdere activiteiten en diensten aangeboden. De locatie van Stichting Welzijn Brummen staat in Eerbeek, de locaties van Mens en Welzijn Voorst zijn gelegen in Twello. We hebben een gezamenlijke invalpoule.
Wat ga je doen?
Op het dagactiviteitencentrum bied je mensen en vrijwilligers begeleiding bij het doen en verzorgen van in meer en mindere mate zelf georganiseerde activiteiten die samen een dagprogramma vormen. Je begeleidt een groep van 8 tot 15 deelnemers inclusief vrijwilligers. Je draagt zorg voor het bijwerken van de dossiers en rapporteert de dagelijkse gang van zaken. Als tijdelijk aanspreekpunt voor een aantal deelnemers onderhoud je de contacten met mantelzorgers en andere betrokkenen en evalueer je zo nodig de gang van zaken.
Wie ben jij?

  • Je bent in het bezit van een relevant MBO 4(+) of HBO diploma.
  • Je kunt een groep van 8 tot 15 deelnemers begeleiden en verliest daarbij de behoefte van de individuele deelnemer niet uit het oog.
  • Je hebt kennis van de problematiek waarmee onze deelnemers te maken hebben (psychiatrie, psychogeriatrie, depressie, div. lichamelijke beperkingen, etc.).
  • Je kunt vrijwilligers begeleiden.
  • Je bent flexibel, stressbestendig, hebt doorzettingsvermogen en humor.

Wat krijg je van ons?

  • Een plek in een team van enthousiaste en betrokken professionals.
  • De mogelijkheid om bij twee organisaties te werken.
  • Werkdagen van maandag t/m vrijdag.
  • Een salaris dat is ingeschaald in schaal 6 (CAO Sociaal Werk).

Solliciteren?
Ben je enthousiast geworden en wil je bij ons komen werken? Stuur dan voor 6 september 2021 je motivatiebrief met cv naar: info@welzijnbrummen.nl ter attentie van Martine Jurriens.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Annette Oosterhoff, a.oosterhoff@welzijnbrummen.nl of Bianca Wijnhoven, b.wijnhoven@welzijnbrummen.nl of telefonisch via 0575-561988.