Kom donderdag een filmpje kijken in Klein Twello

Aanstaande donderdagmiddag, 26 augustus, zorgt Mens en Welzijn Voorst voor een filmmiddag in Klein Twello. Eenieder die het wil kan komen genieten van ‘Walk the line’, een film over het leven van de Amerikaanse zanger Johnny Cash. Vanwege een beperkt aantal plekken is opgeven gewenst. Dit kan via een belletje, mailtje of appje aan Rob Vroklage: 06-36500179 of r.vroklage@mensenwelzijn.nl
 
De film start om 13.00 uur en duurt ongeveer 2,5 uur. De film is gebaseerd op verschillende (auto)biografieën over de Amerikaanse zanger en wordt erg goed gerecenseerd. We zien hoe Cash doorbreekt en alles wat daar bij komt kijken. Daarbij sluit de film ook mooi aan bij de muziekactiviteiten die tweewekelijks in Klein Twello plaatsvinden op donderdagmiddag. Hierover vertellen de betrokken graag meer.
 
Van bezoekers wordt gevraagd of ze zelf iets mee willen nemen. Koffie of thee is verkrijgbaar in Klein Twello. Tussendoor zal er een pauze zijn. Mensen die niet in staat zijn om zelf naar Klein Twello te komen kunnen zich aanmelden voor vervoer via de Ontmoetingslijn. Dit kan ook via Rob geregeld worden. De bus haalt u thuis op en brengt u aan het eind van de middag ook weer thuis.