Koken Binnen Je Budget

Hoe krijg ik een gezonde en betaalbare maaltijd op tafel? Bij de cursus ‘Koken binnen je budget’ krijg je tips over voordelig koken met gezonde ingrediënten. Maar ook krijg je advies over hoe je zelf eenvoudig de hoeveelheden van het recept kunt aanpassen.

Het is een laagdrempelige cursus onder begeleiding van een kookdocent. Gezond en betaalbaar koken, staat centraal. Elke les koken we gezamenlijk een gerecht en aan het einde van de les eten we dat gezellig samen op.  Mens en Welzijn Voorst en Bibliotheek Brummen|Voorst organiseren deze cursus samen. De cursus is in de maanden november en december.

Meer dan alleen koken!
Wat leer je tijdens deze cursus? Je leert een gerecht te koken, hoeveelheden ingrediënten te berekenen en etiketten te lezen. Maar ook hoe je verstandig om kan gaan met geld en een huishoudbudget. Iedere kookles gebruiken we een andere groente. Denk aan bloemkool, boontjes of pompoen. De gerechten die we maken passen in een gezonde leefstijl en een kleine portemonnee.

Praktische informatie

  • Deelname is gratis!
  • De lessen zijn op dinsdagochtend van 09.30 – 12.30 uur. Start vanaf 1 november
  • Locatie: Klein Twello in Twello
  • We koken met maximaal 8 cursisten

Aanmelden
Wil je graag meedoen aan deze cursus? Of ken je iemand voor wie dit enorm leuk en leerzaam is? Aanmelden kan op telefoonnummer 06-16 826 628 (graag de voicemail inspreken) of stuur een e-mail naar m.schotpoort@bibliotheekbrummenvoorst.nl