‘Kennismaken met mindfulness’ voor vrijwilligers

Onze Vrijwilligers Centrale Voorst organiseert weer een gratis cursus voor vrijwilligers uit de gemeente Voorst, die stress ervaren en/of veel piekeren over toekomst en verleden. Zou u meer rust willen ervaren en meer in het hier en nu willen leven? Meld u zich dan aan!
 
De cursus wordt georganiseerd in samenwerking met Impluz. U maakt hierin kennis met mindfulness. U leert om op een andere manier om te gaan met moeilijke gedachten en gevoelens zoals stress, piekergedachten en irritaties. U leert meer afstand te nemen van deze gedachten en gevoelens en waardoor u gemakkelijker kunt ontspannen. Ook leert u hoe u meer in het hier-en-nu kunt leven, dit om te voorkomen dat u overbelast raakt.
 
Door mindfulness-oefeningen kan men de aandacht beter sturen, meer bewust reageren op moeilijke gedachten en gevoelens en minder te reageren vanuit de ‘automatische piloot’.
 

  • Wanneer: Dinsdag 23 & 30 november + 7 & 14 december
  • Tijd: 19.00 – 21.00 uur
  • Locatie: Twello
  • Kosten: Kosteloos voor vrijwilligers van de gemeente Voorst

 
Informatie en aanmelden:
Voor aanmelden of meer inhoudelijke informatie kunt u bellen met Marij Doornebosch: 06-32453629 of mailen naar: m.doornebosch@impluz.nl