Jongeren gezocht om creatieve broedplaats vorm te geven

Ben jij een jongere tussen de 15 en 25 jaar, en heb jij een passie voor muziek? Wil je andere muzikale jongeren ontmoeten om in een oefenruimte te oefenen met je bandje of mis jij een muziekstudio in je buurt om je nieuwe EP vorm te geven? Kom dan op 19 april om 20.00 uur naar Peco in Teuge, waar je andere jongeren met dezelfde wens kunt ontmoeten.

Cultuurcoach Kim werd benaderd door Lina Vasquez Vergara, met haar wens om een plek voor jongeren te realiseren, die net als haar graag samen muziek kunnen maken. Ze produceert haar eigen muziek, van House tot Hip hop, ze maakt haar eigen EP en zit op Sound Cloud. Binnenkort start ze in Utrecht aan de producer cursus.

Kim vertelt; “Als cultuurcoach hoor ik graag of er meer jongeren zijn, met dezelfde wens als Lina. Samen muziek maken, geeft energie, je ontwikkelt je talent en ontmoet gelijkgestemden. Er zijn veel jongeren die muziekles hebben in de gemeente Voorst of bij een muziekvereniging muziek maken. Maar er zijn vast ook jongeren met een wens om een bandje te starten of verder te ontwikkelen als dj of producer.”

Ben jij een jongere tussen de 15 en 25 jaar en heb jij een passie voor muziek? Voel je welkom op 19 april om 20.00 uur bij Peco in Teuge. Aanmelden kan via de app op 06-48262238.