Informatieavond ‘vergeetachtigheid of dementie?’ 

Dinsdagavond 3 mei 2022 organiseert Wegwijs Dementie Voorst een informatie avond, over het onderwerp: “Vergeetachtigheid of dementie?”. Niet iedere vergeetachtigheid is dementie, soms hoort het gewoon bij het ouder worden, of is er iets anders aan de hand. Hoe herken je de eerste signalen van dementie, en welke vormen zijn er? En wanneer moet je je zorgen maken bij vergeetachtigheid?

Er zal een presentatie worden gegeven door Tonny Aalbers, voorlichter van Alzheimer Nederland, afdeling Oost-Veluwe. Daarnaast zijn er verschillende professionals aanwezig die in de praktijk werken met mensen met dementie. Er is ruim de gelegenheid om in gesprek te gaan en uw vragen te stellen.

De avond vindt plaats in Gebouw Irene (Dorpsstraat 10, 7391 DD) te Twello. Inloop vanaf 19.15 uur, het programma start om 19.30 uur. Toegang is gratis.

Wegwijs dementie Voorst is een samenwerking tussen thuiszorgorganisaties, Mens en Welzijn Voorst,  Alzheimer Nederland afdeling Oost-Veluwe en de gemeente Voorst. Voor informatie kunt u terecht bij Annet Reimert; a.reimert@mensenwelzijn.nl  – 06-49 01 99 68.