Informatieavond ‘vergeetachtigheid of dementie?’

Donderdagavond 2 maart 2023 organiseert ‘Wegwijs Dementie Voorst’ een informatieavond, over het onderwerp: “Vergeetachtigheid of Dementie?”. Niet iedere vergeetachtigheid is dementie, soms hoort het gewoon bij het ouder worden, of is er iets anders aan de hand. Hoe herken je de eerste signalen van dementie, en welke vormen zijn er? En wanneer moet je je zorgen maken bij vergeetachtigheid?

De presentatie wordt gegeven door Tonny Aalbers, voorlichter van Alzheimer Nederland, afdeling Oost-Veluwe. Op deze avond zijn eveneens professionals aanwezig die in de praktijk werken met mensen met dementie. Er is ruime gelegenheid in gesprek te gaan en uw vragen te stellen.

De avond vindt plaats in het MFC, Bosweg 14, 7382 CC te Klarenbeek. Inloop vanaf 19.15 uur, het programma start om 19.30 uur. Toegang is gratis. Voor vragen kunt u terecht bij Annet Reimert bel: 06-49 01 9 968 of stuur een mail naar a.reimert@mensenwelzijn.nl

Wegwijs dementie Voorst is een samenwerking tussen thuiszorgorganisaties, Mens en Welzijn Voorst,  Alzheimer Nederland afdeling Oost-Veluwe en de gemeente Voorst.