Informatieavond ‘Dokter, ben ik dement?’  

Woensdagavond 5 oktober 2022 organiseert de werkgroep ‘Wegwijs Dementie Voorst’ een informatieavond over het onderwerp: “Dokter, ben ik dement?”. Niet iedere vergeetachtigheid is dementie, soms hoort het gewoon bij het ouder worden, of is er iets anders aan de hand. Meer informatie kan erg verhelderend zijn.

Het gaat deze avond onder andere over onderzoeken en diagnoses bij dementie. Het maakt deze avond interessant voor inwoners, mantelzorgers en hun naasten, professionals in de thuiszorg en andere belangstellenden. De presentatie wordt gegeven door huisartsen Mv. M.J. Ankone en hr. A.L. Scholte. Beide hebben ze een praktijk in Twello. Daarnaast zullen er professionals aansluiten die in de praktijk werken met mensen met dementie. Er is ruime gelegenheid in gesprek te gaan en uw vragen te stellen.

De avond vindt plaats in Gebouw Irene, Dorpsstraat 10 in Twello. U bent welkom vanaf 19.15 uur, het programma start om 19.30 uur. De toegang is gratis.

Wegwijs dementie Voorst is een samenwerking tussen thuiszorgorganisaties, Mens en Welzijn Voorst, Alzheimer Nederland afdeling Oost-Veluwe en de gemeente Voorst. Voor meer informatie kunt u terecht bij Annet Reimert via a.reimert@mensenwelzijn.nl  of bel 06-49 01 99 68.