Informatieavond: ‘Casemanager dementie… Wat is dat?’

Dinsdagavond 17 mei 2022 organiseert Wegwijs Dementie Voorst een informatie avond, over het onderwerp: “Casemanager dementie… Wat is dat?”

Heeft u van uw huisarts of vanuit het ziekenhuis een verwijzing gekregen voor een casemanager dementie? Dan zou u kunnen denken ‘wat is dat?’

Een casemanager dementie is een zorgprofessional die kennis en ervaring heeft in het begeleiden van mensen met dementie en hun mantelzorgers. Wij gaan samen met u kijken wat de huidige situatie is en waar u hulp bij kunt gebruiken. Waar wij u mee kunnen helpen is heel uiteenlopend en wij willen u graag meer vertellen over wie wij zijn, en wat u van ons mag verwachten. Komt u ook naar onze informatieavond ‘Wegwijs Dementie’ op dinsdag 17 mei 2022?

De avond vindt plaats in Gebouw Irene, Dorpsstraat 10, 7391 DD Twello. Inloop vanaf 19.15 uur, het programma start om 19.30 uur. Toegang is gratis.

Wegwijs dementie Voorst is een samenwerking tussen thuiszorgorganisaties, Mens en Welzijn Voorst, Alzheimer Nederland afdeling Oost-Veluwe en de gemeente Voorst. Voor informatie kunt u terecht bij Annet Reimert; a.reimert@mensenwelzijn.nl  – 06-49 01 99 68.