Informatieavond: ‘Casemanager dementie….Wat is dat?’

Dinsdagavond 11 april 2023 organiseert Wegwijs Dementie Voorst een informatie avond, over het onderwerp: “Casemanager dementie … Wat is dat?”.

Heeft u van uw huisarts of vanuit het ziekenhuis een verwijzing gekregen voor een casemanager dementie? Dan zou u kunnen denken ‘wat is dat?’ Een casemanager dementie is een zorgprofessional die kennis en ervaring heeft in het begeleiden van mensen met dementie en hun mantelzorgers. Wij gaan samen met u kijken wat de huidige situatie is en waar u ondersteuning bij kunt gebruiken. Waar wij u mee kunnen helpen is heel uiteenlopend en wij willen u graag meer vertellen over wie wij zijn, en wat u van ons mag verwachten. Komt u ook naar onze informatieavond ‘Wegwijs Dementie’ op dinsdagavond 11 april 2023?

De avond vindt plaats in ’t Trefpunt Duistervoorde (Sint Maartenserf 85, 7391 AG Twello). Inloop vanaf 19.15 uur, het programma start om 19.30 uur. Toegang is gratis.

Wegwijs dementie Voorst is een samenwerking tussen thuiszorgorganisaties, Mens en Welzijn Voorst,  Alzheimer Nederland afdeling Oost-Veluwe en de gemeente Voorst.

Het zou fijn zijn als u laat weten als u komt. Aanmelden kan bij Annet Reimert; a.reimert@mensenwelzijn.nl of 06-49 01 99 68.