Hulp nodig bij de app CoronaCheck of de papieren CoronaCheck? Mens en Welzijn Voorst of de Bibliotheek helpt jou graag!

Stel je voor: je wilt in het dorp een avond gezellig uit eten of je wilt graag weer eens in de stad naar de bioscoop of het theater. Voor al deze activiteiten is het nodig dat bezoekers de CoronaCheck app of de papieren CoronaCheck hebben. Deze moet je bij binnenkomst laten zien. Dit is een maatregel van de overheid.
Wat is de CoronaCheck
Je kunt de CoronaCheck laten zien door een app op je mobieltje of door een papieren CoronaCheck bij je te hebben. Met deze CoronaCheck kun je bewijzen dat je recent negatief getest bent op corona, dat je hersteld bent van corona of dat je volledig gevaccineerd bent. Alleen dan mag je naar binnen. Goed om te weten dat je bij de app CoronaCheck ook DigiD nodig hebt.
Hulp nodig bij het instaleren?
Vind je het moeilijk en heb je hulp nodig bij het gebruik van de CoronaCheck? Of weet je niet hoe DigiD werkt? Mens en Welzijn Voorst of de Bibliotheek helpen inwoners van de gemeente Voorst met het installeren, printen of het beantwoorden van vragen over de CoronaCheck. Deze hulp is gratis en is voor iedereen. Wij kunnen jou goed helpen als jij je mobieltje meeneemt, je BSN nummer (staat op jouw rijbewijs, identiteitskaart of paspoort) en de inloggegevens van jouw DigiD.
Waar kan ik naar toe voor hulp bij het installeren van mijn CoronaCheck app?
Je bent van harte welkom met jouw CoronaCheck vragen bij:

  • Mens en Welzijn Voorst, locatie Klein Twello, Maarten Tromplaan 2, op donderdag van 13.30 tot 14.30 uur;
  • Bibliotheek Twello, Marktplein 11, op dinsdag van 14.00 tot 15.00 uur.

Nog geen DigiD? Of hulp nodig bij de papieren CoronaCheck?
Voor hulp met het aanvragen van DigiD of papieren CoronaCheck kun je terecht bij:

  • Formulierenbrigade van Mens en Welzijn Voorst, locatie Klein Twello, Maarten Tromplaan 2
    op maandag van 13.00 tot 15.00 uur. Maak hiervoor een afspraak bij Corine via telefoonnummer 06-40283069 of mail naar c.vanderknaap@mensenwelzijn.nl;
  • Bibliotheek Twello IDO, Marktplein 11, op dinsdag van 14.00 tot 16.00 uur.

 
Lokale en persoonlijke hulp
Bij zowel Mens en Welzijn Voorst als bij de Bibliotheek word je persoonlijk geholpen en wordt er vertrouwelijk met jouw gegevens omgegaan.