Gratis workshop: ‘Verhalen van Elkaar’

Word jij degene uit jouw dorp die de verhalen van dorpsgenoten gaat delen? In drie avonden leer je interviewen zonder oordeel en hoe je hier filmpjes van maakt. Samen met de andere deelnemers uit de verschillende dorpen volg je de drie workshops. Je voert gesprekken met je eigen dorpsgenoten. De 1e workshop is op maandag 20 september van 19.30 – 21.30 uur in Klein Twello onder leiding van Marente Bouman. Het vervolg vindt plaats op maandag 4 en 25 oktober (zelfde tijd).
Draag jij ook bij aan meer vrijheid, veiligheid en begrip in onze samenleving?
In onze samenleving neemt het individualisme toe. Mensen gaan steeds meer hun eigen weg. Wanneer je je buren of dorpsgenoten beter kent ontstaat er vaak ook meer begrip voor elkaar. Voor een goede sociale vibe in een dorp of gemeenschap is het fijn als je elkaar beter kent. Voor het Jaar van Elkaar gaan we filmpjes maken van onze dorpsgenoten. Daarvoor bieden we de gratis workshop ‘Verhalen van Elkaar’ aan. In de workshop leer je interviewen zonder oordeel.
Het delen van verhalen
Wij zoeken deelnemers die het leuk vinden om gesprekken te voeren met hun dorpsgenoten. Wat vindt hij of zij belangrijk? Wanneer voelt hij of zij zich thuis in het dorp en wat betekent respect voor die persoon? Wat is voor diegene het geluksplekje in onze mooie gemeente? Door het delen van deze verhalen ontstaat er meer begrip voor elkaar. Door het delen van de verhalen willen we drempels verlagen zodat we vaker op elkaar af stappen.
Hebben wij je interesse gewekt en wil je je opgeven? Of wil je juist meer informatie? Meld je dan bij Kim Arntzen van Mens en Welzijn Voorst via k.arntzen@mensenwelzijn.nl of bel/app 06-1900 0351.