Gespreksavond: als je ouders ouder worden…

Ben jij een zoon of dochter van een ouder die ouder wordt?

In samenwerking met MEE Samen organiseren wij een gespreksavond voor volwassen kinderen van ouder wordende ouders.

Wanneer? Dinsdag 23 april 19.00 – 21.30 uur. Inloop vanaf 18.45 uur.
Waar? Mens en Welzijn Voorst, Jachtlustplein 11, Twello.


Als je ouders ouder worden, loop je als volwassen zoon of dochter tegen diverse emoties en problemen aan. Van de gevoelde verplichting om je ouders vaker te bezoeken tot het overnemen van de financiën, van hulpbehoevende ouders die geen hulp willen tot vaders en moeders die juist zoveel aandacht vragen dat het onmogelijk is daaraan te voldoen.

Toch hebben de meeste emoties en problemen die dan naar boven komen één ding met elkaar gemeen: ze bestaan al veel langer, eigenlijk al sinds de start van het gezin. Op deze avond gaan wij met elkaar in gesprek over wat je als zoon of dochter tegenkomt in jezelf en in de relatie met je ouders wanneer ze ouder worden. We kijken naar het verleden en naar het nu. En we kijken vooruit. Het gesprek zal onderling veel herkenning opleveren en leiden tot meer inzicht in jezelf en de ander in deze fase van je leven.

De avond wordt begeleid door Daphne Stroobants werkzaam bij MEE Samen en wordt georganiseerd door Martine Jongenburger, werkzaam bij Mens en Welzijn Voorst.

Er is plaats voor 20 personen. Toegang gratis, aanmelding is nodig.

Voor informatie en aanmelding kun je contact opnemen met Martine Jongenburger: m.jongenburger@mensenwelzijn.nl / 06-40256367.