Geslaagde eerste bingo in Klein Twello

Het aloude spelletje met nummers, kaarten en prijzen trekt nog altijd volle zalen. In Klein Twello werd dat afgelopen woensdag eens te meer bewezen. De eerste bingo aldaar was als snel uitverkocht. Initiator Harmen Oldenmenger kijkt terug op een geslaagde middag. “Dit gaan we iedere derde woensdag van de maand herhalen”, laat hij weten.

Voor deze eerste editie heeft Harmen zo’n 40 prijzen geregeld, waaronder verzorgingsproducten, lekkernijen, fruit, en dergelijke.  Een koffiezetapparaat en een voedselpakket vormden ware hoofdprijzen. Veel van deze prijzen zijn hem geschonken door de plaatselijk middenstand. “Ik heb vele winkels in Twello bezocht en bijna allemaal schonken ze ons een leuke prijs. Daarvoor ben ik ze enorm dankbaar”, vertelt een trotse Harmen.

Harmen legt uit dat er de eerste keer met geschonken prijzen gewerkt wordt. Met de opbrengsten van deze bingo worden er vervolgens prijsjes aangeschaft voor de volgende editie. Deze zal plaatsvinden op woensdagmiddag 16 maart en daarna dus iedere derde woensdag van de maand. Zo is het Harmen zijn intentie om nog vele bingo’s te organiseren. “Deze eerste editie smaakt in ieder geval naar meer!” laat Harmen weten. Wilt u de volgende keer ook meedoen met de bingo? Neem dan contact op met Rob Vroklage via: 06-36500179, mail r.vroklage@mensenwelzijn.nl. Om de onderlinge afstand te kunnen bewaren wordt er een maximumaantal deelnemers toegelaten en is aanmelden een vereiste.