'De Week van Respect' komt er aan!

Van 8 t/m 14 november is het de Week van respect. Verschillende organisaties organiseren dan vanuit het ‘Jaar van Elkaar’ activiteiten. Het doel van de activiteiten hangen allemaal samen met een inclusieve samenleving. Iedereen hoort er bij en mag er zijn. Je leest enkele onderdelen uit het programma op deze pagina! Klik hier voor het volledige programma.

 

Maandag 8 november: Uitreiking Jos Penninxje
In de Dorpskerk in Wilp is om 19.30 uur de uitreiking van het eerste Jos Penninxje. Het is een prijs iemand die zich inzet voor meer verbinding, inclusiviteit en diversiteit in de Voorster samenleving.  Wil je ook bij dit bijzondere moment zijn? Stuur dan een mail via deze link.

 

Klein Twello
Ook op Klein Twello zijn verschillende activiteiten. Op dinsdag 9 november organiseert Inclusive Wave een filmavond met een nagesprek. De film die gedraaid wordt is Blinded By The Light en begint om half 8. Toegang is gratis en aanmelden doe je via deze link of door te bellen met 06-1692 8450.Woensdag 10 november is er een kleedjesmarkt waar mooie tweedehands spullen verkocht worden. Ook wordt er lekker eten geserveerd dat door de cliënten van ABC de Cirkel is gemaakt. Bij mooi weer is de kleedjesmarkt op het plein bij Klein Twello. Is het slecht weer, dan is de markt binnen. Opgeven voor de markt doe je door een mail te sturen naar kleintwello@abcdecirkel.nl of een briefje langs te brengen bij Klein Twello aan de Maarten Tromplaan.

 

Human Library
Zaterdag 13 november om 11.30 uur is in de bibliotheek in Twello is de Human Library. Daar ga je in gesprek met een levend boek! Klopt wat we denken over mensen op basis van de buitenkant wel met de werkelijkheid? Een mooie gelegenheid om daar eens achter te komen! Meer informatie over de Human Library vind je hier.