Dankjewelmiddag brengt vrijwilligers in beweging

Jaarlijks bedankt Mens en Welzijn Voorst haar vrijwilligers met een leuke activiteit, vaak gevolgd met een hapje en een drankje. Afgelopen vrijdag konden de vrijwilligers kiezen uit diverse workshop die veelal in het teken stonden van gezondheid en creativiteit. Het resulteerde in een gezellige dag.

Vanaf 15.00 uur waren de vrijwilligers welkom op de nieuwe locatie aan het Jachtlustplein in Twello. Wie hier nog niet bekend was kreeg een rondleiding, anderen kletsten bij onder het genot van een kopje of thee met een lekkernij. Een half uur later verzorgde buurtsportcoaches van Voorst Actief een energieke ‘kick-off’ waarna verschillende workshops op het programma stonden. Van zingen tot voorlichting over voeding en van oplossingsgericht denken tot verschillende beweegactiviteiten. Het aanbod was divers en er werd enthousiast meegedaan.

Na de inspanning was het tijd voor ontspanning. Een uitgebreid buffet van Slagerij Buurman verzorgde de inwendige mens. Onder het genot van een drankje bleef het nog lang gezellig op ‘De Ontmoeting Klein Twello’. Zo’n 160 inwoners doen vrijwilligerswerk voor Mens en Welzijn Voorst. Dankzij hen kunnen er vele diensten aangeboden worden aan kwetsbare inwoners. Samen maken we de gemeente Voorst leuker en socialer. Wil jij hier ook een steentje aan bijdragen? Kom binnenlopen bij Jachtlustplein 11 in Twello!