Culturele activiteiten maken kans op bijdrage tot € 5.000,-!

Het college van de gemeente Voorst heeft een stimuleringsregeling voor culturele activiteiten in het leven geroepen. Met deze eenmalige regeling wil de gemeente cultuurmakers en andere creatieve initiatiefnemers stimuleren om vernieuwende, kleinschalige initiatieven te organiseren.
 
We hebben allen ervaren, wat een gemis het is als er geen culturele activiteiten zijn waar je aan deel kan nemen. Cultuur geeft energie, werkt verbindend, voedt de innerlijke mens en bevorderd ons geluksgevoel en welzijn.
 
Dus hierbij een oproep voor alle verenigingen, stichtingen, scholen en creatieve kunst- en cultuurmakers.  Ben je musicus, beeldend kunstenaar, theatermaker, fotograaf, sociaal ontwerper, modeontwerper in de gemeente Voorst. Of ben je een school met kunstzinnige ambities, een muziekvereniging, een koor, toneelvereniging, carnavalsvereniging, en wil jij graag een culturele activiteit opzetten met een sociaal doel?
 
Zet dan je mooie plannen op papier en dien je plannen met begroting in via deze link voor 23 augustus! Er kan tot een max van € 5.000,- aangevraagd worden.
 
Kom je er niet uit, of wil je sparren om je idee aan te scherpen? Wil je nieuwe samenwerkingen opzetten? Neem dan contact op met onze cultuurcoach Kim Arntzen. Dat kan via k.arntzen@mensenwelzijn.nl of telefonisch via 06-1900 0351
 
Je leest er meer over op de website van de gemeente Voorst (klik hier)