Bingo in Klein Twello

Het aloude spelletje met nummers, kaarten en prijzen trekt nog altijd volle zalen. In Klein Twello wordt dat iedere derde woensdag van de maand weer bewezen. Volgende week, woensdag 21 september, is het weer zover. Dan rollen de bingoballen weer op de ontmoetingslocatie aan de Maarten Tromplaan te Twello.

De bingo in Klein Twello is een initiatief van buurtbewoner Harmen Oldenmenger. Hij liep dagelijks met de hond langs Klein Twello totdat hij er een keer naar binnen stapte. Hier trof hij een huiselijke sfeer en verschillende activiteiten. Zo is hij gaan biljarten en sloot hij zich aan bij de fietsgroep. In het begin van dit jaar nam hij zelf het initiatief om een bingo te organiseren.

Sponsoren bedankt!

Zo begon Harmen met zijn zoektocht naar prijzen. Hij kwam erachter dat vele lokale ondernemers bereid waren om zijn initiatief te steunen met prijzen. Het is iets waar hij de ondernemers nog steeds erg dankbaar voor is. “Via deze weg zou ik alle sponsoren enorm willen bedanken! Wat is immers een bingo zonder prijzen…” Ook voor de komende edities hebben lokale ondernemers weer meegewerkt en zijn er mooie prijzen ingekocht waaronder cadeaubonnen voor lokale winkels. Dus naast gezelligheid ook prachtige prijzen!

Aanmelden

Inmiddels is de bingo niet meer weg te denken van het maandelijkse activiteitenprogramma van Mens en Welzijn Voorst. Sinds de eerste editie in februari is de bingo steevast goed bezocht. Mensen die woensdag 21 september willen meedoen kunnen zich aanmelden bij Rob Vroklage: r.vroklage@mensenwelzijn.nl, 06-36500179 of kom even binnenlopen in Klein Twello. De bingo wordt iedere derde woensdag van de maand georganiseerd: zaal open om 13.00, start om 13.30, einde uiterlijk 16.00 uur.