Samenwerking bloemisten en Mens en Welzijn Voorst: gratis bloemen na partnerverlies

Door samenwerking tussen Mens en Welzijn Voorst en twee bloemisten kunt u een gratis bos bloemen om weg te geven aanvragen. Zowel Bloemen van Lieke in Klarenbeek als Lily& in de Molenstraat in Twello werken mee aan het sociale initiatief ‘Bloemen na partnerverlies’.

“Wij weten hoeveel troost bloemen kunnen geven”, zegt Melissa van Lily&. “En het mooie aan ‘Bloemen na partnerverlies’ is dat de aanvrager de bloemen zelf brengt, waardoor de ontvanger troost kan ervaren door het bezoekje én de prachtige bloemen.”

Kent u iemand in één van de dorpen van de gemeente Voorst die na het overlijden van de partner een steuntje in de rug kan gebruiken? U kunt nu een bos bloemen aanvragen om de ander te laten weten dat u aan hem of haar denkt. De bloemen zijn bedoeld voor mensen die hun partner hebben verloren en waarbij de eerste hectische periode voorbij is. De eerder ontvangen bloemen zijn uitgebloeid, er is minder aanloop en mogelijk is het nu ineens zo stil in huis.

Aanvragen
Naasten (zoals familie, vrienden, kennissen en buren) en (zorg)professionals kunnen de bloemen aanvragen voor inwoners van de gemeente Voorst via een online formulier. Daarna krijgt de aanvrager bericht wanneer de bos opgehaald kan worden. Weet u iemand wie ‘Bloemen na partnerverlies’ goed zal doen? Vraag een bos aan via: www.mensenwelzijn.nl/bloemen

Heeft u vragen? Neem dan contact op via info@mensenwelzijn.nl of bel Mens en Welzijn Voorst: 0571-279090.