Maarten Tromplaan 2, 7391KH, Twello
0571 - 27 90 90

De Ontmoetingslijn

Samen komen we er wel!

Binnen onze gemeente zijn er tal van ontmoetingsactiviteiten. Maar wat als u niet in staat bent om daar te komen? De Ontmoetingslijn biedt uitkomst!

Samen sterk!
De Ontmoetingslijn is tot stand gekomen dankzij een samenwerking met het Nationaal Ouderenfonds, gemeente Voorst en verschillende sponsoren en fondsen.

Gaat u mee?

Onze Ontmoetingslijn rijdt iedere werkdag van 9.00 – 17.00 uur volgens een vast schema.  U kunt een rit aanvragen door op maandag t/m vrijdag te bellen naar 06-18117575 tijdens kantooruren.

De ritprijs bedraagt € 2,- (retour). U wordt thuis opgehaald en weer teruggebracht. Gebruikt u hulpmiddelen, zoals een rollator? Geef dit aan bij het reserveren. Uw bagage kan ook mee. Een rolstoel kan niet mee.

Vrijwilliger worden?

Lijkt het u leuk om een bijdrage te leveren aan dit vervoer? Wij zijn nog op zoek naar chauffeurs en gastheren/gastvrouwen!

 

Bel 06-18117575 om een rit te reserveren of wanneer u vragen heeft.

 

De Ontmoetingslijn is mede mogelijk gemaakt door: Gemeente Voorst, Boks Scholten Stichting, Bouwbedrijf Aan de Stegge, SNP Adviseurs, RIED, Jumbo Binnendijk Twello B.V., Rabobank, Rotary Voorst, Oranje Fonds en Stichting Nationaal Ouderenfonds.