Ons maatjesproject zoekt vrijwilligers die iets willen betekenen voor een ander!

Het maatjesproject van Mens en Welzijn Voorst is op zoek naar maatjes: vrijwilligers die het leuk vinden om individueel iets te ondernemen met iemand met een ‘maatjeswens’. Lijkt het je leuk, om op vrijwillige basis iets voor een ander te kunnen betekenen; wil je iemand met een hulpvraag ondersteunen of gewoon weer laten genieten van leuke dingen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wij zoeken momenteel bijvoorbeeld naar een maatje voor:

Een man van middelbare leeftijd, die houdt van een geintje en op zoek is naar iemand om een keer mee op stap te gaan
Een vrouw van middelbare leeftijd die graag 1 keer per week wil gaan zwemmen en een maatje zoekt om dit samen mee te gaan doen.
Een dame die graag in het weekend samen met haar en haar hond een rondje rijd met de scootmobiel
Een meneer op leeftijd, om samen gezellig te praten of een stukje rond te toeren in de auto
Een oudere dame die graag op een zondag wil afspreken om gezellig iets te gaan ondernemen.
Een gepensioneerde man die graag bij de dieren op zijn boerderij is en 1x per week samen wil koken.

Heb je wel interesse om een maatje voor iemand te zijn, maar spreken deze voorbeelden je niet aan? Informeer eens naar andere openstaande vragen.

Wat wij bieden:

Als vrijwilliger bij Mens & Welzijn Voorst is het mogelijk contact te hebben met andere vrijwilligers om ervaringen te delen. Ieder jaar wordt er een vrijwilligersfeest georganiseerd en krijg je een leuke attentie. Je kunt gebruik maken van trainingen, bijeenkomsten en de kennis van deskundige professionals.

Contact

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Susan Pelskamp, coördinator van het maatjesproject van Mens en Welzijn Voorst, Email: maatjesproject@mensenwelzijn.nl of telefonisch op nummer: 06-44916600

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *