Jachtlustplein 11, 7391BW, Twello
0571 - 27 90 90

Werkplaats / Klussendienst

De Werkplaats van Mens en Welzijn Voorst is bedoeld voor mensen die graag met allerlei materialen bezig zijn. Er zijn verschillende mogelijkheden en daarvoor zijn diverse houtbewerkingapparaten beschikbaar. U kunt onder deskundige begeleiding allerlei voorwerpen maken. Soms zijn er opdrachten van organisaties of verenigingen, soms kunt u werken aan iets voor uzelf. In de Werkplaats is een speciale afdeling fietsreparatie waar gebruikte fietsen weer rijklaar gemaakt worden. Daarna worden deze fietsen verkocht.

Voor wie?

De Werkplaats is vooral geschikt voor mensen die ervaring willen of moeten opdoen vanwege sociale activering of als voorbereiding op een betaalde baan. Ook voor senioren of mensen die vroegtijdig uit het arbeidsproces zijn geraakt, is de Werkplaats een zinvolle dagbesteding.

Openingstijden

De Werkplaats is geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 08.30 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 16.30 uur.

Klussendienst

De klussendienst van Mens en Welzijn Voorst is opgericht voor particulieren, verenigingen en stichtingen om in en om het huis onderhoudswerkzaamheden te laten verrichten. Hierbij kunt u denken aan: klusjes in huis, timmerwerk, tuinonderhoud e.d. De werkzaamheden worden uitgevoerd door mensen die ervaring willen of moeten opdoen in het kader van sociale activering of als voorbereiding op een betaalde baan. Heeft u belangstelling om te gaan werken bij de klussendienst of wilt u gebruik maken van haar diensten? Neemt u dan gerust contact op.

Stefan Oosterbroek
s.oosterbroek@mensenwelzijn.nl
(06) - 46 56 56 53