Maarten Tromplaan 2, 7391KH, Twello
0571 - 27 90 90

Organisaties

Heeft u als organisatie een vraag over vrijwilligerswerk, dan bent u bij de Vrijwilligers Centrale Voorst aan het juiste adres. Als u op zoek bent naar nieuwe vrijwilligers, kunt u via de Vacaturebank een vacature plaatsen.

Het kan ook zijn dat u nog nooit met vrijwilligers heeft gewerkt of tegen lastige of ingewikkelde situaties aan loopt die betrekking hebben op het vrijwilligerswerk.

Hoe gaat u om met de aanvraag van een VOG? Is een VOG vereist? Hoe gaat u om met een divers vrijwilligersbestand? Wat als de organisatie waar u vrijwilligerscoördinator bent de vrijwilliger ‘overvraagt’? Moet u iedereen die zich aanmeldt als vrijwilliger aannemen? Hoe maakt u vrijwilligersbeleid? Etc.

Dit kunnen allemaal vragen zijn die bij u in de organisatie of vereniging kunnen spelen, waar u graag advies en of ondersteuning in zou willen krijgen.

Vanuit onze expertise kunnen wij u hierin ondersteunen en verder helpen.

De Vrijwilligerscentrale van Mens en Welzijn Voorst faciliteert daarnaast deskundigheidsbevordering voor vrijwilligers in de gemeente Voorst. Soms kosteloos en soms tegen een kleine vergoeding. Dit doet ze door de behoefte bij vrijwilligersorganisaties op te halen, overeenkomende vragen van verschillende vrijwilligersorganisaties of vrijwilligers bij elkaar te brengen en hierop aanbod in te kopen. Ook vormt de Vrijwilligerscentrale Voorst een linking-pin naar aanbieders van deskundigheidsbevordering en helpt ze vrijwilligers en hun organisaties om hierin beleid te bepalen en/of keuzes te maken.

Neem gerust contact op met één van onze coördinatoren of vul meteen het inschrijvingsformulier deskundigheidsbevordering in.

Dorothy den Boer & Kim Arntzen
vrijwilligerscentrale@mensenwelzijn.nl
(0571) 27 79 42