Maarten Tromplaan 2, 7391KH, Twello
0571 - 27 90 90

KruidenTUIN

De KruidenTUIN als HUISkamer van de WIJK

In de Kruidentuin biedt Mens en Welzijn Voorst samen met de Passerel aan een brede en diverse klantengroep een plek waar het mogelijk is om elkaar te ontmoeten, te werken, te leren en te bewegen.

Wat bieden wij in de Kruidentuin?

In de Kruidentuin bieden wij dagbesteding. De dagbesteding heeft een arbeidsmatig karakter bestemd voor diverse doelgroepen die we met elkaar laten integreren. Deelnemers zijn ouderen met een beperking, mensen met een verstandelijke beperking, mensen met een psychosociale/ psychiatrische beperking, mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt o.a. sociale werkvoorziening en Wajong. Juist de diversiteit geeft een grote meerwaarde. Mensen helpen elkaar en worden minder afhankelijk van professionals.

Wat kunt u verwachten van de dagbesteding?

De dagbesteding biedt begeleiding in groepsverband. Er worden verschillende activiteiten aangeboden waar u aan kunt deelnemen. Bijvoorbeeld in de kaarsenmakerij, de plantenkwekerij, de houtwerkplaats, de fietswerkplaats en de catering. Ook kunt u er creatief bezig zijn, aan geheugentraining deelnemen, af en toe een gezelschapsspel doen of deelnemen aan beweegactiviteiten. Tussen de middag is er voor ouderen een gezamenlijke warme maaltijd. Voor de overige deelnemers is er soep, koffie, thee en melk.

Waar en wanneer?

De dagbesteding van Mens en Welzijn Voorst in de Kruidentuin is te vinden op het adres Lenteklokje 3 te Twello. De dagbesteding is open van 8.00 uur tot 16.30 uur.

Ilse Pol | Emmy van Laer
info@mensenwelzijn.nl
(06) 46 56 56 53