Maarten Tromplaan 2, 7391KH, Twello
0571 - 27 90 90

Kledingservice

Kledingreparatie

Vaak gooien mensen hun kleren te snel weg, omdat ze bijvoorbeeld zijn afgevallen. Bij ons kunt u dit eenvoudig laten vermaken, zodat u er langer plezier van kunt hebben. Met het oog op duurzaamheid is dit natuurlijk de meest verstandige oplossing. We kunnen heel veel in het repareren en vermaken van alle soorten kleding. Of het nu gaat om een losse knoop, een kapotte rits of het vermaken van kleding, u kunt altijd bij ons terecht! Ook voor het maken van gordijnen, hoezen voor stoelen en kussens bent u bij ons aan het juist adres.

Was- en strijkservice

Er zijn steeds meer mensen die om uiteenlopende redenen niet in staat zijn, of geen tijd hebben, om zelf hun was te doen of hun strijkgoed te verzorgen. Bent u druk en zoekt u naar mogelijkheden om meer tijd vrij te maken? Elke week weer die grote berg was? Is uw wasmachine stuk of heeft u gewoon een hekel aan wassen en strijken?

De medewerkers van de was- en strijkservice kunnen deze taken overnemen eventueel in combinatie met een haal- en brengservice. Of u nu zelfstandig wonende oudere bent of mantelzorger of een drukke baan hebt; wij zorgen dat het draait. Snel, voordelig en gemakkelijk.

Op deze manier houdt u vrije tijd over voor andere bezigheden.  De was- en strijkservice biedt ook mogelijkheden voor (midden-/klein) bedrijven die strijkgoed hebben, bijvoorbeeld bedrijfskleding, tafellakens of handdoeken en theedoeken.

Wij hopen u snel als nieuwe klant te mogen begroeten in Klein Twello, Maarten Tromplaan 2 in Twello.

Wij zijn open:
Maandag 09:00 – 12:00 uur
Woensdag 13.00 – 16.00 uur
Vrijdag 09:00 – 12:00 uur

U kunt overigens ook contact opnemen per emailbericht naar info@mensenwelzijn.nl

Of telefonisch via nummer 0571 27 90 90.