Brengt mensen in beweging!

De positieve effecten van bewegen worden alsmaar duidelijker. Wanneer we langer gezond en fit willen blijven en mee willen blijven doen in de samenleving is bewegen de sleutel tot succes.

Beweegactiviteiten voor u

Wilt u meer bewegen maar weet u niet wat, waar of hoe? Onze buurtsportcoach helpt u bij het vinden van de beweegactiviteit die past bij uw interesses en mogelijkheden.

Verenigingen en stichtingen

Onze buurtsportcoach ondersteunt verenigingen en stichtingen. Zo hielp hij bijvoorbeeld bij het opstarten van Jeu de Boules bij ’t Trefpunt Duistervoorde & De Benring en het opstarten van OldStars Tennis bij TC de Schaeck. Als onafhankelijke, creatieve verbinder is gebleken dat hij vaak van waarde kan zijn. Benader hem gerust voor uw vereniging of stichting.

Projecten

Onze buurtsportcoach werkt op projectmatige basis aan gezondheid en vitaliteit in de breedste zin van het woord. Voorbeelden zijn seniorengym, fietslessen, jong & oud in beweging, ZekerBewegen-cursussen (o.a. valpreventie), zwemmen met dementie of de Voorster Vitaliteitsbeurs. Ook voor meer informatie over onze duo-fietsen bent u bij hem aan juiste adres!


Ik ben Guus..

Wil je meer info over de Buurtsportcoach?

Bel me even of stuur een e-mail


 06 - 40 10 36 11
 g.kroes@mensenwelzijn.nl