Maarten Tromplaan 2, 7391KH, Twello
0571 - 27 90 90

Formulierenbrigade

Op weg naar de participatiesamenleving waarin u als burger zoveel mogelijk zelf verantwoordelijkheid neemt voor uw eigen leven en omgeving. Door deze verantwoordelijkheid te nemen doet u mee in de samenleving. Toch zijn er soms belemmeringen waardoor ondersteuning nodig is om het meedoen mogelijk te maken.

Enthousiaste, deskundige vrijwilligers

Voor de ondersteuning zet Stichting Mens en Welzijn Voorst de Formulierenbrigade in. Bij de Formulierenbrigade werken enthousiaste en deskundige vrijwilligers die u graag ondersteunen bij de invulling van ‘lastige’ formulieren. Zij kunnen u ook ondersteunen bij het ordenen en/ of afhandelen van uw (financiële) administratie.

Waarbij kan de Formulierenbrigade u helpen?

U kunt bij de Formulierenbrigade terecht voor bijvoorbeeld hulp bij het aanvragen van:

  • Kwijtschelding van gemeentelijke belastingen;
  • Toeslagen van de Belastingdienst;
  • Studiefinanciering;
  • Verzekeringen;
  • Vergoeding van zorgkosten.

Contactgegevens

Iedere woensdagmiddag van 15.30 uur t/m 17.00 uur is er spreekuur in Klein Twello, Maarten Tromplaan 2 in Twello. In de huidige  ‘coronatijd’ werken we louter op afspraak. U kunt telefonisch of via de mail een afspraak maken. Wilt u graag een afspraak maken buiten dit spreekuur? Heeft u hulp nodig bij administratieve ordening? Neemt u dan contact op met onderstaande contactgegevens.

Formulierenbrigade
formulierenbrigade@mensenwelzijn.nl
(0571) 27 90 90