Maarten Tromplaan 2, 7391KH, Twello
0571 - 27 90 90

Wij zoeken maatjes die iets willen betekenen voor een ander

Voor ons maatjesproject zijn we op zoek naar maatjes: vrijwilligers die het leuk vinden om individueel iets te ondernemen met iemand met een ‘maatjeswens’.

 

Lijkt het u leuk, wanneer de situatie het weer toe staat, om op vrijwillige basis iets voor een ander te kunnen betekenen? Wilt u iemand met een hulpvraag ondersteunen of gewoon weer laten genieten van leuke dingen? Dan zijn we op zoek naar jou!

 

Wij zoeken momenteel bijvoorbeeld naar een maatje voor:

  • Een Syrische jongedame die spelenderwijs wil oefenen met het spreken van de Nederlandse taal
  • Een dame in een rolstoel met uiteenlopende interesses die voor de gezelligheid met een andere dame naar de vrijdagmarkt wil.
  • Een meneer van middelbare leeftijd die in contact wil komen met iemand die hem kan ondersteunen bij de eerste stap naar activiteiten buitenshuis.
  • Een oudere dame die gebruik maakt van een rollator wil graag af en toe met iemand een ommetje maken in de buurt

 

Heeft u wel interesse om een maatje voor iemand te zijn, maar spreken deze voorbeelden u niet aan? Informeer dan vrijblijvend naar één van de andere openstaande vragen.

 

 

Wat wij bieden?

Als vrijwilliger bij onze organisatie is het mogelijk contact te hebben met andere vrijwilligers om ervaringen te delen. Ieder jaar wordt er een vrijwilligersuitje georganiseerd en ontvangt u een leuke attentie. U kunt tevens gebruik maken van trainingen, bijeenkomsten en de kennis van deskundige professionals.

 

Contact
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Annet van der Beek, vrijwillig coördinator van het maatjesproject. Zij is te bereiken via emailadres: maatjesproject@mensenwelzijn.nl of zoek telefonisch contact via: 0571-279090.