Maarten Tromplaan 2, 7391KH, Twello
0571 - 27 90 90

Vrijwilligerswaardering Posterenk & Bussloo

Alle bewoners uit Posterenk en Bussloo die vrijwilligerswerk doen in hun dorp worden uitgenodigd voor een warm buffet bij het Hof van Bussloo op vrijdag 8 november. De burgemeester schuift aan om alle vrijwilligers te bedanken voor hetgeen ze doen.

In Posterenk en Bussloo doen veel mensen vrijwilligerswerk. “Gelukkig maar, het zijn de vrijwilligers die de verbindende factor in onze dorpen zijn”, legt Monika klein Haar uit. “Zij vormen de fundering. Kijk maar naar een groep als Welzijn, Stichting de WilperMolen, de Herensoos, Pampus, de wandelgroep of kaartclub. Zonder vrijwilligers zouden ze simpelweg niet bestaan. Kleine of grote stichtingen en initiatieven in het dorp, allemaal draaien deze op vrijwilligers. En dan zijn er ook overblijfouders, Luizenmoeders, maatjes, verzorgers, dorpverfraaiers, AED en ga zo maar door. Waar zouden we zijn zonder hen?”

Ook de gemeente Voorst is trots op de vele vrijwilligers die de gemeente leefbaarder en mooier maken. Daarom organiseert de Vrijwilligerscentrale Voorst (VCV) voor alle vrijwilligers in de gemeente Voorst een bijeenkomst om ze te bedanken voor hun inzet. Deze keer gaat de burgemeester naar de dorpen toe. De VCV organiseert in alle 12 dorpen een “Aan tafel met de burgemeester”. Na een succesvolle aftrap in Terwolde, daarna Wilp, Teuge en Klarenbeek is nu de beurt aan Posterenk en Bussloo.

Ook in nu is het de bedoeling dat het een gezellig samenzijn wordt voor jong en oud. De waardering vindt plaats bij het Hof van Bussloo, Breuninkhofweg 7 Bussloo. Alle vrijwilligers zijn vanaf 18.00 uur welkom om aan te schuiven. Er wordt gezorgd voor een heerlijk warm buffet met uiteenlopende gerechten. Om 19.30 uur eindigt deze waardering. De avond is geheel kosteloos en na afloop krijgt iedereen een leuke attentie mee naar huis.

Aanmelden
Ben je vrijwilliger en wil je aanschuiven op vrijdag 8 november? Meld je dan aan vóór maandag 4 november via: https://www.mensenwelzijn.nl/aanmeldformulier-aan-tafel-met-de-burgemeester/
Meer informatie? Mail: vrijwilligerscentrale@mensenwelzijn.nl of dcp@posterenksbelang.nl