Jachtlustplein 11, 7391BW, Twello
0571 - 27 90 90

Vrijwilligersmarkt

Vrijdag 5 oktober 2018 16.00 – 19.00 uur
Locatie: Het gemeentehuis ,  H.W. Iordensweg 17, Twello 

De vrijwilligersmarkt is dé locatie waar vrijwilligersorganisaties, verenigingen en stichtingen in contact kunnen komen met potentiële vrijwilligers. Ook dit jaar biedt de Vrijwilligers Centrale Voorst de gelegenheid om dit tot stand te brengen.

Alle organisaties, verenigingen en stichtingen krijgen op deze vrijwilligersmarkt de kans om zich te presenteren en zo de mogelijkheid om meer vrijwilligers te werven. Het zou leuk zijn als dit op een enthousiaste, inspirerende en ludieke manier gebeurt. Voorbeelden hiervoor kunnen zijn: een sportpresentatie, podium act, tentoonstelling, statafel-gesprek, hapjes, workshop, pitch, film, theater, posters, quiz, galerie, voorstelling, fotopresentatie, enz.

De vrijwilligersmarkt is voor alle organisaties en verenigingen binnen de gemeente Voorst, dus we hopen dat alle dorpen, organisaties en verenigingen die met vrijwilligers werken op 5 oktober goed vertegenwoordigd zullen zijn.

Informatie en aanmelding voor de vrijwilligersmarkt kan vóór 17 september bij de Vrijwilligers Centrale Voorst: contactpersonen Dorothy den Boer en Simone Beerthuis,  tel. 0571-277942/ via e-mail: vrijwilligerscentrale@mensenwelzijn.nl