Maarten Tromplaan 2, 7391KH, Twello
0571 - 27 90 90

Uitnodiging voor feestelijke startbijeenkomst!

Uitnodiging voor feestelijke startbijeenkomst !

Wanneer: dinsdag 6 september van 14.00 uur tot 16.00 uur
Waar: Trefpunt Duistervoorde, Sint Maartenserf 85 in Twello

Trefpunt Duistervoorde, de ontmoetingsplek voor iedereen, gaat van start!

Het Trefpunt Duistervoorde is opgezet door initiatiefnemers uit de buurt, samen met de bewonerscommissie, en samen met vertegenwoordigers van de Zonnebloemafdeling Twello Zuiderwijk, Trimenzo en Mens en Welzijn Voorst.

Op dinsdag 6 september aanstaande zal Burgemeester Penninx de feestelijke opening verrichten. Iedereen uit de wijk Duistervoorde is van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn. Tevens kunt u op een kleine markt kennis maken met de diverse activiteiten die in Het Trefpunt Duistervoorde plaatsvinden.

Trefpunt Duistervoorde houdt haar activiteiten waaraan iedereen kan deelnemen in twee mooie zalen, grenzend aan Woonzorgcentrum Martinushof.
Welke  activiteiten dat zijn? Elke ochtend samen gezellig koffiedrinken  in onze koffiecorner.  Verder is er bloemschikken, zijn er spellenmiddagen, kunt u creatief bezig zijn, is er samenzang, gymnastiek, bingo en een filmochtend.

En vanaf nu ook (voorlopig) één keer in de maand het Trefpuntcafé, elke eerste dinsdagmiddag van de maand.

Een gezellige middag waar onder het genot van een drankje verhalen uitgewisseld kunnen worden en waar elke keer iets anders te beleven valt. Dit kan een optreden in de vorm van dans, muziek of cultuur zijn, maar het kan ook zijn dat een verhalenverteller(ster) u die middag vermaakt. Uiteraard heeft u als gast ook inspraak bij de invulling van het programma. Bij de bar komt een ideeënbus. Met uw ideeën kan de commissie aan de slag.

Wilt u ook uw medebewoners uit de wijk/Twello ontmoeten en beter leren kennen of wilt u gewoon deelnemen aan een leuke activiteit? Kom dan ook naar Trefpunt Duistervoorde !

Heeft u problemen met vervoer neem dan even contact op met onze beheerder Joke 06-12253086.

De initiatiefgroep Trefpunt Duistervoorde