Maarten Tromplaan 2, 7391KH, Twello
0571 - 27 90 90

‘Samen vieren we Kerst’

Eind volgende maand gaat Nederland weer aan tafel om samen met familie, vrienden en geliefden te genieten van een kerstlunch of kerstdiner. Maar niet voor iedereen is dit vanzelfsprekend. Er zijn veel mensen die weinig te besteden hebben of geen mensen meer om zich heen hebben om dit feest samen mee te vieren. Om deze mensen een hart onder de riem te steken wil Jumbo Supermarkten en stichting Mens en Welzijn Voorst hen tijdens de feestdagen een kerstdiner aanbieden.

In diverse dorpen binnen de gemeente Voorst wordt door vrijwilligers een kerstdiner georganiseerd. Bij het kerstdiner gaat het om andere mensen ontmoeten, om de gezelligheid, een welkom gevoel, en vooral om het samen zijn.

Voor Twello zijn we nog hard op zoek naar vrijwilligers die dit op zich willen nemen! We zoeken mensen die het leuk vinden om te helpen met organiseren (datum prikken, locatie zoeken, enz.), het diner te koken (recept en voedingsmiddelen worden geleverd door Jumbo) en/of gastvrouw of gastheer te zijn op het diner zelf.

Voor meer informatie bel of mail naar Mea de Vries, stichting Mens en Welzijn, 0571-279090, m.devries@mensenwelzijn.nl