Maarten Tromplaan 2, 7391KH, Twello
0571 - 27 90 90

Personeelswisseling Steunpunt Mantelzorg en Vrijwillige Hulpdiensten

Het Steunpunt Mantelzorg kan ondersteuning bieden aan mantelzorgers bij het verwerven van inzicht in de eigen situatie en het leren aangeven van grenzen  zodat ook mantelzorgers kunnen blijven participeren in de samenleving. Daarnaast kunt u bij het Steunpunt Mantelzorg terecht voor advies en informatie op het gebied van zorg, begeleiding, aanpassingen, hulpmiddelen, andere voorzieningen en respijtzorg (respijtzorg is zorg ter ontlasting van de mantelzorger). Heeft u ondersteuning nodig, waarvoor binnen het eigen netwerk geen mogelijkheden zijn, dan kunt u terecht bij de Algemene Hulpdienst van Mens en Welzijn Voorst. De vrijwilligers van deze hulpdienst ondersteunen u bij vervoer, boodschappen, opvang en terminale zorg.

Tot 1 augustus 2016 was Conny Kalker het gezicht van het steunpunt als consulent mantelzorgondersteuning tevens coördinator vrijwillige hulpdiensten. Conny heeft een nieuwe baan aanvaard als coördinator knooppunt mantelzorg bij Humanitas in Brummen.

Mens en Welzijn Voorst is er echter in geslaagd om snel een opvolger te vinden, die we graag aan u voorstellen. Onze nieuwe consulent mantelzorgondersteuning tevens coördinator vrijwillige hulpdiensten is Annet Reimert.  (zie foto)

annet

Annet  is inmiddels al gestart met haar werkzaamheden. Annet Reimert is geboren en getogen in Twello. Zij kent de gemeente Voorst op haar duimpje en velen zullen haar wellicht al kennen. Annet beschikt over veel ervaring vanuit een identieke functie die zij in Apeldoorn vervulde.

Annet is momenteel druk met de voorbereiding van de mantelzorgdag 2016, waarover u binnenkort meer nieuws kunt lezen op onze website maar ook in het VoorsterNieuws.

Conny bedankt voor wat je voor het steunpunt en in het bijzonder voor mantelzorgers hebt betekent en Annet veel succes in jouw nieuwe baan bij Mens en Welzijn Voorst.