Maarten Tromplaan 2, 7391KH, Twello
0571 - 27 90 90

Op afstand en toch dichtbij dankzij de Compaan

Door corona zijn we meer alleen. Heeft u of een naaste, net als veel anderen, behoefte om vrienden en familie vaker te zien en te spreken? Of wilt u graag (samen) iets doen? De Compaan kan uitkomst bieden. Via Mens en Welzijn Voorst kunt u de Compaan nú twee maanden gratis proberen.

“De Compaan is een tablet speciaal voor ouderen en mensen zonder digitale ervaring”, vertelt Lianne Zeisseink van Mens en Welzijn Voorst. “De tablet heeft grote knoppen en is eenvoudig en veilig in gebruik. Je kunt met vaste contactpersonen heel makkelijk beeldbellen en foto’s of berichtjes uitwisselen. Ook kun je spelletjes doen, zowel alleen als met een ander op afstand. Heel populair is de Bingo op vrijdagmiddag met echte prijzen.”

Gratis op proef

U kunt deze tablet nu twee maanden gratis op proef krijgen. Als het u bevalt, heeft u de mogelijkheid om de Compaan met bijbehorend abonnement tegen gereduceerd tarief over te nemen. Inclusief ondersteuning als u er even niet uitkomt. Wilt u weten hoe anderen de Compaan ervaren? Bekijk het filmpje op onze homepagina.

Heeft u interesse in de Compaan? Of heeft u vragen?

Neem dan contact op met Annet Reimert, via 06 – 49 01 99 68 of a.reimert@mensenwelzijn.nl.